Home » AMPA

AMPA


Què és l'AMPA ?

Què és l'AMPA ? - AMPA Escola Empúries

És la forma més efectiva que tenen els pares i mares d’agrupar-se i organitzar-se dins del Centre Escolar. 

L’AMPA Escola Empúries és una associació sense afany de lucre, que actua com a plataforma oberta a la participació de mares i pares dels alumnes del centre en tots els aspectes referents a l'educació, per tal d'aconseguir, juntament amb els mestres, la millor formació dels nostres fills i filles.

Què fa l'AMPA ?

La funció bàsica de l’AMPA Escola Empúries és treballar, conjuntament amb el centre educatiu, en l’educació dels fills, fomentant la comunicació i la participació dels pares i mares. L’AMPA és coresponsable de les activitats educatives del centre, planifica i gestiona les activitats extraescolars, l’acollida matinal d’infants, el menjador, la socialització de llibres de text i material escolar, etc. Els objectius fonamentals són facilitar la participació de mares i pares en activitats del centre, contribuir a la millora de la qualitat del sistema i al govern dels centres i facilitar la prestació de serveis fora de l’horari lectiu amb la oferta d'activitats extraescolars.

Què fa l'AMPA ? - AMPA Escola Empúries

Com es treballa a l'AMPA ?

El treball a l'AMPA s'organitza en grup i per mitjà de comissions. El treball mitjançant comissions o grups de treball és una formula que ha permès des de fa anys organitzar i gestionar eficaçment el funcionament de la junta i els serveis, projectes i activitats que ofereix l’AMPA. No cal ser membre de la junta per col·laborar, doncs tota col·laboració és benvinguda i tothom està convidat a participar.

Projectes d'AMPA

Al llarg del curs, des de la Direcció de l'Escola Empúries i amb la col·laboració de l'AMPA es proposen i s'impulsen diferents projectes per promoure la participació de les famílies en diferents activitats a l'escola. 

L'objectiu és impulsar les condicions per tal de promoure una forta relació entre les mateixes famílies, entre les famílies i l’escola, entre les mares i pares i els seus fills i filles, i entre les famílies i la comunitat.

Més informació ...

Contacte: projectes@ampaceipempuries.org

 - AMPA Escola Empúries
AMPA Escola Empúries

Comunicats de l'AMPA

AMPA Escola Empúries

Accedir al menjador

AMPA Escola Empúries

Informació de les activitats

AMPA Escola Empúries

Acollida matinal

AMPA Escola Empúries

Projecte Pati

AMPA Escola Empúries

Projectes d'AMPA

AMPA Escola Empúries

Calendari 2019-20

AMPA Escola Empúries

Escola Empúries

AMPA Escola Empúries

Butlletí Infoescola

AMPA Escola Empúries

Els videos de l'AMPA

AMPA Escola Empúries

AMPA Escola Empúries

Comunicat FaPaC: En defensa de l'escola catalana